FRANZ LISZT KAMERKOOR STOPT NA 34 JAAR

Op 18 november geeft het Franz Liszt Kamerkoor zijn laatste concert. Het koor is opgericht in 1984 en heeft dus 34 jaar bestaan. Dit laatste concert is op zondag 18 november om 15.00 uur in de Amstelkerk te Ouderkerk a/d Amstel. Veel oud-leden zullen daarbij aanwezig zijn en een aantal daarvan zingt met dit concert mee.

Op het programma staan hoogtepunten uit het repertoire. Uiteraard werken van Liszt, maar ook van andere geliefde componisten zoals, Purcell, Finzi, Whitacre, Lassus, Guastavino en Fauré. Ter gelegenheid van het eerste lustrum in 1989 componeerde Jan Raas voor ons het ‘Liebeslied’. Ook dat zal ten gehore worden gebracht.

Na afloop van dit korte concert (ca. een uur) worden alle bezoekers uitgenodigd voor de slotreceptie in de naast de kerk gelegen ‘Amstelstroom’. Daar zullen wij feestelijk het glas heffen op 34 jaar zang en muziek met het Franz Liszt Kamerkoor.