PROJECTZANGERS GEVRAAGD

Voor het zomerconcert op 3 juni in de Engelse Kerk in Amsterdam heeft het Franz Liszt Kamerkoor plaats voor projectzangers bij de sopranen, tenoren en bassen.

Op het programma staan werken van onder meer Dvorák, Brahms, Reger, Dyson en Wadely.

Wij vragen: geschoolde zangers, die zelfstandig hun partij kunnen instuderen (midi oefenbestanden zijn desgewenst beschikbaar).

Wij bieden: prachtige muziek die we in ontspannen sfeer, met extra aandacht voor koor- en ensembletraining, concertrijp gaan maken.

Repetities op dinsdagavond van 19.45 tot 22.15 uur in het stiltecentrum van De Buitenhof, Nieuw Herlaer 2, 1083 BD Amsterdam (Buitenveldert).

Meer info bij Eric Jan Joosse, dirigent (020) 496 42 49 of Frans Mollee, voorzitter (020) 6006011 of plaats hieronder een reactie